IVA Driebergen

Business school

Automotive Business Management bij IVA Driebergen

Een hele mond vol. De term 'business management' zal je vast iets zeggen. Handel, economie, management en verkoop zitten logischerwijs in het pakket. Maar wat is nu automotive? 
Automotive is een verzamelnaam voor één van de grootste sectoren in de wereld. Werken in de autoverkoop, bij importeurs, fabrikanten, ontwerpstudio's en leasemaatschappijen, kortom alles wat met mobiliteit te maken heeft. Een fantastische, dynamische sector waar jij een uitstekende baan in kunt vinden. 

En er is meer... 

Niet iedereen die naar de IVA gaat, wil per se in de autobranche werken. Toch helpt de 'autosaus' de opleiding leuker en concreter te maken. Voor de één gewoon interesse, voor de ander een regelrechte passie! Het maakt niet uit of je nu veel of weinig van auto's weet, studeren met een onderwerp dat je interesseert zorgt altijd voor een beter resultaat. 

IVA Driebergen is al jaren dé toonaangevende business school op mbo- en hbo-niveau. Zoek je een opleiding met business, management, handel, verkoop of ondernemen, dan móet je een keer bij ons komen kijken. 

De juiste studiekeuze maken is belangrijk. Interesse om je aan te melden?

Vraag de brochure aan Kom naar de open dag Maak een afspraak Inschrijven opleiding