Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

80%

van de IVA studenten heeft al

een baan

bij de diploma uitreiking

Maak nu je studiekeuze! Beperkt plaats!

Wil je na de zomer graag starten met een opleiding aan de IVA? Neem dan direct contact met ons op. We zijn doordeweeks dagelijks geopend om jou een goed advies te geven over onze mbo- en hbo-opleidingen. Wil jij later de sales-, marketing- en managementkant op of wil je over de vaardigheden van een ondernemer beschikken? Door het brede vakkenpakket bereiden we je optimaal voor op jouw toekomst in het bedrijfsleven.

Nautisch Business Management 

Ben je geïnteresseerd in watersport, zeilen, (motor)boten en jachtbouw? Kies dan voor de opleiding Nautisch Business Management. 
Voor Nautisch Business Management op hbo-niveau is de kans op een wachtlijst groot.

Automotive Business Management

Automotive is een verzamelnaam voor één van de grootste sectoren in de wereld. Werken in de verkoop, bij importeurs, fabrikanten, ontwerpstudio's en leasemaatschappijen, kortom alles wat met mobiliteit te maken heeft. Heb jij interesse in de automotivewereld? Kies dan voor de opleiding Automotive Business Management. Op hbo-niveau zijn nog enkele plaatsen, op mbo-niveau is er een wachtlijst. Neem contact op voor de actuele stand van zaken.

Neem contact met één van onze voorlichters + 31 (0)343-512780 voor een persoonlijk gesprek en rondleiding.

Klik hier om je in te schrijven