Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

In het tweede studiejaar van de mbo- en hbo opleiding Automotive Business Management en Nautisch Business Management schrijven studenten een business plan voor het opzetten van hun eigen onderneming. In zowel de mbo- opleiding als de hbo- opleiding worden de beste plannen uiteindelijk genomineerd om het ondernemingsplan te presenteren aan een jury.

De jury wordt bij de Automotive awards gevormd door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS).

Bij de Nautische Business awards wordt de jury gevormd door onder andere Kuiper verzekeringen en de HISWA. 

Automotive Business awards

De winnaar van de Automotive Business Management Awards 2019 Hbo is 'Subility.' Een bedrijf dat zich richt op het delen van elektrische auto's.

Subility

De winnaar van de Automotive Business Management Awards 2019 Mbo is 'Bright Vision.' Deze studenten bedachten een motorhelm met een head-up display. 

Bright Vision

Subility

Ndtdhqt_lcA

Bright Vision

kDDe6zj4o9U

Nautisch Business Awards

De winnaar van de Nautisch Business Management Awards 2019 Hbo is 'Boat 4 You.' Dit bedrijf ontwikkelde een deelplatform waarbij booteigenaren hun boot kunnen verhuren aan particulieren zonder boot.

De winnaar van de Nautisch Business Management Awards 2019 Mbo is 'Club at Sea.' Dit is een bedrijf dat een oud zeecontainerschip heeft omgetoverd tot een drijvend ponton.

Boat 4 You

0ARnjxJkAxE

Club at Sea

u6mIVwkZssw