Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Coronavirus COVID-19 & IVA Driebergen

Net als vrijwel iedere organisatie is de Corona-crisis een tijd van prioriteren, paniekvoetbal voorkomen, flexibel zijn en zoveel mogelijk vasthouden aan je organisatiedoelen. Bij de IVA is dat niet anders. Na een korte maar goede inventarisatie, hebben studenten hun studie thuis hervat. Er zullen wellicht nog een paar uitdagingen komen, maar die gaan we zeker niet uit de weg. De hoogste prioriteit heeft een veilige voortgang van de studie!

Onze #Coronablogs:

Voortgang onderwijs
Tot en met 6 april wordt er op de IVA geen fysiek onderwijs gegeven. Daarmee volgen wij de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid. De gehele IVA-organisatie is direct in actie gekomen om het onderwijs door te laten gaan. Studenten zetten hun studie op afstand voort. Samen met de vakgroephoofden hebben we de essentiële zaken vastgesteld die nodig zijn om het diploma te halen of om door te mogen naar het volgende studiejaar. Daar ligt de focus op. Ondertussen houden we contact met het studentenplatform voor feedback, zodat we ons kunnen blijven verbeteren. We stellen alles in het werk om studenten de best mogelijke instructies en begeleiding te geven.

Wij blijven geopend
Met een minimale bezetting blijft de IVA fysiek geopend. Docenten werken zoveel mogelijk thuis, net als de onderwijsondersteunende collega’s. Wij blijven gewoon bereikbaar per telefoon, mail en post. U kunt mogelijk een nog snellere dienstverlening krijgen dan u gewend bent!

Kennismaken, intakegesprekken en open avonden
Onze voorlichters staan iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Liever video-bellen? Geen probleem, daarvoor gebruiken we Facetime, Whatsapp of een andere online toepassing. Op korte termijn zal de online Open Avond/Middag worden aangekondigd. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, meld je dan even aan door te mailen naar voorlichting@iva-driebergen.nl. Dan laten wij jou weten wanneer het zover is!

Afgelaste activiteiten

  • LIVA-studiereis Italië in de krokusvakantie
  • NUCARS Managementgame 
  • HISWA Amsterdam Boatshow
  • Open Avond 19 maart 2020
  • Meeloopdagen t/m 3 april

Belangrijke links