Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Coronabeleid IVA Business School

Onze prioriteit is het bieden van een plezierige en veilige leeromgeving voor studenten.

Gelukkig mochten we vanaf collegejaar 2020-2021, weliswaar beperkt, fysiek onderwijs bieden. Met de keuze voor 50% fysiek onderwijs kunnen we onze studenten zoveel mogelijk structuur en gedegen onderwijs bieden. Dat is waar wij als particuliere opleider voor willen staan. Wij zijn ons ervan bewust dat er risico’s gepaard gaan met de fysieke aanwezigheid van studenten en medewerkers op de IVA-campus en daarom hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen om de richtlijnen van de Rijksoverheid te kunnen handhaven.

Situatie per 1 maart

In navolging op de ruimte die door het kabinet is geboden om weer fysiek onderwijs te verzorgen aan MBO studenten.

Tevens gaan we de studenten van CJ weer volledig lesgeven. Dit kan omdat het een door het rijk niet-erkende opleiding is en het een opleiding op VMBO niveau is. Daarmee valt CJ in de categorie voortgezet onderwijs (VO). Het VO mag per 1 maart weer open.

Voor de Hbo klassen, 2A1 en BMC is fysiek onderwijs niet toegestaan. Conform de Routekaart Onderwijs is er sprake van afstandsonderwijs.

Download het Coronabeleid van IVA Business School

Download de Corona-beslisboom

Download de Corona-routekaart