Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

De deeltijd opleidingen van de IVA

Een opleiding bij IVA Driebergen vormt een afgerond geheel. Je behaalde IVA-diploma gaf je direct toegang tot een start in het bedrijfsleven. Je hebt al gemerkt dat een goede opleiding hiervoor de vereiste basis bleek.

Opgebouwde kennis gebruik je dagelijks in het bedrijfsleven. Echter, de werkomgeving wordt steeds uitdagender. Steeds sneller moet je als manager/leidinggevende in kunnen spelen op veranderingen. Om bij te blijven in het dynamische werkveld, is continue ontwikkeling een must. Niet voor niets hoor je steeds vaker de term 'leven lang leren'. Je fundament is gelegd op de IVA, nu is het tijd om de volgende bouwstenen op te stapelen.

Wij bieden jou een unieke mogelijkheid om de volgende stap te maken in jouw groeitraject. In combinatie met je ongetwijfeld drukke baan, volg je bij ons een modulair programma. Deeltijdonderwijs is een andere manier van leren, maar wel met de kwaliteit die je van IVA Driebergen gewend bent.

Kies jouw deeltijdopleiding:

Instroom & doorstroom BMC & HBO

Instroom & doorstroom HBO

Coördinator deeltijdopleidingen

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Maak voor een advies op maat een afspraak met de coördinator deeltijdopleidingen:

Joost Brandsen
deeltijd@iva-driebergen.nl

A1O9Pt8_1EM