Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Afstudeerstage

Je hebt de drie 'theorie'-jaren achter de rug en het grootste gedeelte van je studiepunten binnengeharkt. Hoogste tijd om deze kennis in de praktijk te toetsen. In een bedrijf naar keuze, in een land naar jouw keuze, vind je een plek om jouw afstudeerproject uit te voeren. IVA Driebergen beschikt overigens over een ruim aanbod van deze stagebedrijven.

Zes maanden krijg je de tijd om jouw business-to-business onderzoek te voltooien. Vanuit de IVA word je één op één ondersteund door een begeleider, met kennis van zaken op het vakgebied van jouw onderzoek.

Uiteindelijk bundel je de onderzoeksresultaten en schrijf je een aanbeveling voor het management van je stagebedrijf. Deze scriptie is tevens het laatste 'tentamen' op de IVA om je totaal van 240 studiepunten te completeren.

Het zal je niet verbazen dat veel IVA-studenten hun eerste baan vinden bij hun afstudeerstagebedrijf. Al jaren zien wij een grote tevredenheid en staan bedrijven te popelen een nieuwe IVA-stagiair te werven.

Aansluitend schrijf je de afstudeerscriptie. Heb je na afronding van je stage en scriptie alle studiepunten behaald? Gefeliciteerd, je bachelordiploma is binnen!