Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

IVA4You, 6 februari 2020

Weet jij al welke opleiding je volgend jaar gaat volgen? Het moment om je studiekeuze te bepalen komt steeds dichterbij. Heb jij je keuze nog niet gemaakt en staat de IVA nog wel op je netvlies? Speciaal voor jou organiseren wij IVA4You. Een Open Avond, maar dan helemaal toegespitst op jouw niveau, vragen en interesses. Jij en je ouders zijn van harte welkom!

Meld je aan voor IVA4You

Het programma

We starten de avond met een presentatie over onze mbo+ sprintopleiding of hbo-opleiding. Vervolgens presenteren oud-studenten over hun loopbaan en de carrièrekansen na de IVA. Studenten kunnen je vragen beantwoorden over reizen, kamers, groepsopdrachten, huiswerk, vervolgstudie en alles wat je nog meer wilt weten. Heb je financiële vragen? Ook die zullen we zo goed mogelijk beantwoorden. Kortom, alles wat bij een keuze voor de IVA hoort, komt die avond aan bod!  

18:45 – 19:00 uur    Ontvangst
19:00 – 19:15 uur        Opening
19:20 – 19:50 uur   Specifieke mbo- of hbo-presentatie   
20:00 – 21:00 uur    Presentaties op de campus waarbij we informatie  in
een discussie/vragensessie uitwisselen met docenten en
(oud-) studenten
21:10 – 21:30 uur   Afsluiting en napraten

Tijdens interactieve sessies komen er verschillende sprekers aan bod en is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van gedachten en informatie.  Aan het begin van de avond worden jij en je ouder(s) gekoppeld aan één van onze studenten. Hij of zij zal jullie de hele avond begeleiden. Dit geeft jou de kans om informatie uit de eerste hand te krijgen over studeren op de IVA!

Meld je aan voor IVA4You