Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

IVACOM voor oud-IVA-studenten

Een must voor je netwerk!

IVACOM is het online alumni platform op realtime basis. Alle oud-studenten van IVA Driebergen hebben toegang tot deze website. Op IVACOM heeft iedere oud-student een eigen profiel, zorg dat deze altijd up-to-date is! Op IVACOM kun je terecht voor het terugvinden van je klasgenoten, IVA branchegenoten en IVA vrienden uit je studententijd. Op IVACOM vind je ook het laatste alumni-nieuws.

Ga naar direct IVACOM

Studeren in deeltijd

Een opleiding bij IVA Driebergen vormt een afgerond geheel. Je behaalde IVA-diploma gaf je direct toegang tot een start in het bedrijfsleven. Je hebt al gemerkt dat een goede opleiding hiervoor de vereiste basis bleek.

Wij bieden jou een unieke mogelijkheid om de volgende stap te maken in jouw groeitraject. In combinatie met je ongetwijfeld drukke baan, volg je bij ons een modulair programma. Deeltijdonderwijs is een andere manier van leren, maar wel met de kwaliteit die je van IVA Driebergen gewend bent.

Kom meer te weten over de deeltijd BMC en -HBO opleidingen.

Meer over deeltijdonderwijs

IVACOM Vacaturebank

IVACOM bevat ook de digitale vacaturebank van IVA Driebergen. Je kunt namens je bedrijf er zelf één toevoegen.

Voeg een vacature toe op IVACOM 

Re√ľnie

10 jaar na de IVA. Tijd om weer eens bij te praten! Om het jaar organiseert IVA Driebergen een reünie voor twee examenjaren. 

Kijk hier voor meer informatie over de reünie.