Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

IVA Business School - Young Professionals

IVA Business School Young Professionals is dé businessclub van maximaal 50 IVA-studenten die een uitstekende start hebben gemaakt in het bedrijfsleven. De Young Professionals komen vier of vijf keer per jaar samen bij (internationale) bedrijfsbezoeken, clinics en netwerkbijeenkomsten.

Profiel van een Young Professional

  1. IVA afgestudeerd
  2. Onder de 35 jaar
  3. Ondernemer of high potential

De Young Professionals Business Club bestaat uit afgestudeerde IVA-studenten met een drive. Ze willen het contact met IVA-alumni en IVA Business School behouden na het afronden van hun opleiding. De Young Professionals business club is een klankbord voor gelijkgestemden, met uitdagingen en vraagstukken waar een starter mee te maken heeft! De club maakt het voor de leden mogelijk om krachten te bundelen, uit te bouwen en een breed netwerk te benutten.

Young Professionals & IVA Business School

De Young Professionals Business Club is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met IVA Business School. Young Professionals zijn IVA-ambassadeur. De club licht naast de jaarlijkse activiteiten (toekomstige) IVA-studenten voor over hun toekomstmogelijkheden als ondernemer of over uitdagende functies in het bedrijfsleven. Young Professionals komen graag terug op de opleiding waar ze een leuke en succesvolle tijd hebben gehad.

Lidmaatschap

Je wordt lid voor minimaal één jaar. Lid worden van IVA Young Professionals kan alleen op uitnodiging. Huidige leden kunnen nieuwe leden voordragen aan het bestuur. Heb je interesse? Mail dan naar yp@iva-driebergen.nl

Activiteiten

  • Nieuwjaarsborrel
  • (internationaal) bedrijfsbezoek met overnachting
  • Bedrijfsbezoek bij één van de leden
  • Team activiteit/ clinic
  • Inspirerende spreker aan het woord