Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

Een opleiding aan onze business school is een investering in jezelf 

De IVA staat al meer dan negentig jaar voor een sterke zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu mbo, hbo, automotive of nautisch kiest. Ga maar na: 

• je krijgt hoogwaardig onderwijs met veel extra vakken 

• je krijgt intensieve persoonlijke coaching 

• we bieden unieke doorgroeimogelijkheden 

• je wordt onderdeel van een ijzersterk netwerk 

• je hebt een hoge baanzekerheid 

Deze zekerheden kunnen we je bieden omdat we niet afhankelijk zijn van overheidssubsidies. Een business opleiding aan de IVA is een investering die je later dubbel en dwars terugverdient.  

IVA studiekosten: in één keer of in vier termijnen 

Voor 2021 bedraagt het collegegeld van onze business school 12.165 euro. Je kunt ook kiezen voor vier termijnen. In dat geval betaal je vier keer 3.110 euro per termijn. Het wettelijk vastgestelde collegegeld van 2.168 hoef je niet te betalen.  

Het inschrijfgeld bedraagt 255 euro. Je hoeft dit pas na de definitieve bevestiging van je inschrijving aan de IVA te voldoen. 

Studiefinanciering? Bekijk de mogelijkheden 

Als je onze mbo of hbo-opleiding volgt, heb je waarschijnlijk recht op een financiële tegemoetkoming of lening. Ook kun je in aanmerking komen voor een OV-jaarkaart. Ga je het connectiejaar, IVA-A of BMC volgen? Dan zijn er fiscale mogelijkheden. 

Kijk voor informatie op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)