Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Bijna alle studenten zijn lid van de studievereniging van IVA Business School: de LIVA. De LIVA organiseert elk jaar diverse activiteiten voor haar leden:

Sportactiviteiten

Bij de start van het collegejaar organiseert de LIVA de sportdag. De kans om kennis te maken met je studiegenoten. Door het jaar heen worden er o.a. voetbaltoernooien georganiseerd. Als LIVA-lid heb je tevens korting bij het fitness centrum.

Circuitdag

In maart is het weer zover: de Circuitdag. Dé dag waar elke student naar toe leeft. Een hele dag leven als ‘the Stig’. Zie jij het al voor je om met je eigen auto een dag lang over circuit Zandvoort te racen? Ontdek de adrenaline, spanning en sensatie van het racen!

circuitdag iva driebergeniva driebergen circuitdag

Presentaties

Door importeurs, grote dealerbedrijven en toeleveranciers worden presentaties gegeven. Merken als Spyker, Donkervoort, Porsche hebben reeds de revue gepasseerd. Als echte IVA-student moet je hier natuurlijk bij zijn: zo blijf je op de hoogte van wat er in de automotive branche speelt.

Feesten

Wat is een studietijd zonder een leuk feest? Met grote regelmaat organiseert de LIVA borrels en feesten. Dat kan in Driebergen maar ook in Utrecht! 

gala iva driebergen

DIVA en BLIVA

Naast de LIVA zijn er ook nog de DIVA en de BLIVA, respectievelijk de studievereniging voor de Dames van de IVA, en de Belgen van de IVA. De LIVA-activiteiten worden altijd bijgestaan door de DIVA en de BLIVA. Daarnaast organiseren deze verenigingen zelf ook nog van alles.

Voor- en najaars trial

In het voor- en najaar organiseert de LIVA een trial. Er wordt een route uitgezet die je met behulp van aanwijzingen moet uitvinden. De uitdaging ligt dus bij de navigator. De trial is niet op snelheid. Wie slim navigeert haalt de meeste punten en ontvangt de felbegeerde bokaal! 

LIVA Bestuur

In het LIVA-bestuur heb je de taak om met een team van zeven personen te zorgen voor een LIVA waardige tijd op de IVA. Dit kost een hoop tijd en energie, maar het is wél tijd en energie waar je ontzettend veel voldoening van krijgt.

Je kunt door je mede-studenten worden gekozen om een jaar lang deel uit te maken van het LIVA-bestuur. Uiteraard is dat erg goed voor je cv, want je doet gigantisch veel ervaring op.

LIVA 2019

Meer weten over de LIVA? Kijk op de LIVA Facebook pagina.