Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Lengers Yachts nautisch iva driebergen

“Veel opleidingen zijn puur theoretisch. De gastlessen en bedrijfsbezoeken waren voor mij heel leerzaam.”

Watersportster in hart en nieren Christel Hollemans gooide direct het roer om toen ze te horen kreeg dat de IVA ging starten met de hbo-opleiding Nautisch Business Management. Na een bezoek aan de Open Avond, stopte ze met haar studie ‘docent in het basisonderwijs’ om te beginnen aan de Business Managementopleiding van de IVA.

Christel is tijdens en na haar afstuderen bijna 6 jaar werkzaam geweest voor Jansma Jacht - Bavaria zeiljachten als verkoopmedewerkster. Sinds augustus ’18 is zij werkzaam bij Lengers Yachts op de afdeling Sales Support. Daar is ze verantwoordelijk voor alles wat bij de verkoop en leveringen van jachten komt kijken, zoals het uitwerken van offertes en contracten, maar ook financieringen, registraties, verzekeringen etc. Zogezegd is Christel dé schakel tussen Sales en After Sales.

Christel kreeg na haar afstuderen direct een baan aangeboden bij Jansma Jacht en heeft nu de stap gezet naar één van de grootste watersportbedrijven in Nederland.