Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Hans

“Ik zocht een opleiding met discipline en vorming, gebaseerd op mijn hobby.”

Hans van Doornmalen werkt als Sales Broker bij Edmiston & Company in het hoofdkantoor in Monaco. Het bedrijf is één van de leading brokers in de superjachtindustrie en gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van superjachten langer dan 30 meter. Ook zijn klanten bij Edmiston & Company aan het juiste adres wanneer zij één van deze zeereuzen willen charteren.  De bemanning, kapitein en de gewenste vaarroute, oftewel de complete organisatie hieromheen, wordt vanuit het bedrijf geregeld, zodat de klant zorgeloos van zijn vakantie kan genieten.

Hans houdt zich met name bezig met het verzorgen van alle binnenkomende verkoopaanvragen en assisteert zijn collega’s bij de realisatie van een succesvolle transactie. “Monaco Yacht Show is één van de bekendste en belangrijkste boat shows voor ons. De organisatie en deelname aan deze show vallen ook onder mijn verantwoordelijkheid.”
Daarnaast is Hans onderdeel van het marketing en intelligence team van Edmiston. Het blad ‘Edmiston Intelligence‘ wordt ieder kwartaal naar 10.000 klanten en professionals verstuurd.

Hans startte in 2011 in de eerste lichting van de opleiding Nautisch Business Management. In 2015 behaalde hij zijn bachelordiploma. 

“Hopelijk ga ik met dit geweldige bedrijf de hele wereld over. Edmiston & Company heeft elf kantoren wereldwijd.” 

Monaco Yacht Show

We spraken Hans op de Monaco Yacht Show en maakten daar onderstaande video van.

5JPZ8daB5XA