Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

M0ZfsUxAXE8

Passie voor watersport, jachtbouw, sales & business!

“Na mijn mbo-opleiding CIOS Watersport was Nautisch Business Management bij IVA Business School een goede vervolgstudie.”

“Na de IVA kreeg ik een baan als aangeboden in de sales bij Leaseplan in Breukelen. De functie beviel erg goed totdat de eigenaar van Unlimited Yacht Charter bij Leaseplan kwam voor de aanschaf van een auto. De manier waarop ik hem de auto heb verkocht, gaf hem de overtuiging mij een baan aan te bieden.

Unlimited Yacht Charter is een bedrijf dat superjachten renoveert. Vervolgens kunnen klanten deze jachten charteren. Toen ik in dienst kwam waren mijn voornaamste taken veelal inkoop, planning en organisatie van het jacht de Legend. Toen de Legend vertrok voor haar eerste charter ben ik 3,5 week meegevaren om de organisatie aan boord op te starten en de crew hierin te begeleiden. Nadat de Legend definitief vertrok, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Als Sales Manager HISWA te Water ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van beschikbare standruimte en ligplaatsen op de HISWA te Water. Mijn taak is het om watersportbedrijven te enthousiasmeren en te adviseren over de mogelijkheden van de beurs.

“Op dit moment werken we met een gemotiveerd team aan een succesvolle beurs in de laatste week van augustus.”

Terug naar Nautisch Business Management