Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Voor de studenten Automotive Business Management begon de eerste lesweek van 2019 goed. Mercedes bracht twee nieuwe Mercedes A-klasses naar Driebergen om deze in de verkoopstudio's te mogen gebruiken. 

De komende 6 weken staat de Mercedes A-klasse in de verkoopstudio’s van IVA Driebergen. Mercedes wil daarmee haar merk breed onder de aandacht brengen van IVA-studenten. De auto’s zullen als voorbeeld gebruikt worden in de lessen verkoop. Op deze manier wordt een verkoopsituatie nagebootst en oefenen IVA-studenten samen met de docent hoe ze met deze situatie kunnen omgaan.

Igor Jacobs - Mercedes-Benz Cars Nederland

kYcXei6qb98

Mercedes heeft niet alleen voertuigen geplaatst, de verkoopstudio’s zijn ook aangekleed in de look en feel zoals je deze bij een Mercedes dealer terugvindt en Mercedes heeft iPads beschikbaar gesteld. Deze worden steeds belangrijker in de showroom en op deze manier krijgen IVA-studenten de kans hier ook kennis mee te maken.

De A-klasses staan tot eind februari in de verkoopstudio’s.