Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op woensdag 22 augustus organiseert IVA Driebergen een Open Middag.

Wil jij deze zomer kennismaken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management? Meld je dan meteen aan voor deze Open Middag.

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Meld je aan voor de Open Middag op 22 augustus 2018

Wil jij komend collegejaar starten aan de IVA? Wacht dan niet te lang met inschrijven! Voor onze opleidingen is het aantal plaatsen beperkt.

Wat is de stand van zaken nu:
Voor de mbo-opleiding Nautisch Business Management en de hbo-opleiding Automotive Business Management zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wel is er op dit moment een flinke wachtlijst voor de sprintopleiding mbo+ Automotive Business Management. Inschrijven is mogelijk, maar de kans dat je in september kunt starten is nihil. Ook voor de hbo-opleiding Nautisch Business Management en het Connectiejaar bestaat momenteel een wachtlijst.

Heb je interesse in één van onze opleidingen en wil je komend jaar starten, neem dan contact op met één van de voorlichters.

Bel ons: +31 (0)343 512780