Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Het kan weer!

Heb je interesse in onze opleidingen en overweeg je in augustus 2020 te starten? Dan is het vanaf nu weer mogelijk ons te bezoeken. Onze studievoorlichters zijn op afspraak beschikbaar om je uitleg te geven over onze opleidingen en een persoonlijke campustour te geven.

Bel voor een afspraak naar 0343-512780 of mail naar voorlichting@iva-driebergen.nl.

Maak een afspraak
Op dit moment is er nog in alle programma’s (beperkt) plaats voor nieuwe studenten. Wil jij de IVA een keer in het écht zien, je vragen kunnen stellen in real life én je verzekeren van een plaats op onze opleiding: maak dan een afspraak!

Je bent van harte welkom!

Richtlijnen rijksoverheid
We hanteren bij de afspraak de richtlijnen van de rijksoverheid omtrent het coronavirus - COVID-19. Jij en je ouders/verzorgers hebben geen gezondheidsklachten die kunnen wijzen op het coronavirus. Ook ben niet je recent met mensen in contact geweest die dergelijke klachten hebben. Dit geldt uiteraard ook voor de IVA-medewerkers die aanwezig zijn op de campus. Op de IVA zijn de hygiëne maatregelen aangescherpt, zodat jij ons veilig kunt bezoeken.