Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

De Open Avond van 29 novbember 2018 heeft het maximum aantal aanmeldingen bereikt. Op 18 december 2018 organiseren we de volgende Open Avond. Op zaterdag 26 januari organiseren we een Open Dag.

Wouter

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Spreek docenten en studenten

Als je op zoek bent naar een business opleiding, wil je je eerst zo goed mogelijk oriënteren. De beste manier is gewoon langskomen op een Open Dag of Open Avond. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten. 

Programma Open Avond 29 november 2018

Ontvangst     18.30 uur
Uiteenzetting onderwijs     19.00 uur
Rondleiding en drankje bij terugkomst      19.30 uur
Uiteenzetting toekomstmogelijkheden     21.00 uur
Einde programma     21.30 uur

Aanmelden Open Avond 18 december of Open Dag 26 januari