Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op dinsdag 18 augustus ben je weer van harte welkom bij IVA Driebergen. Wil jij kennismaken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management? Meld je dan meteen aan voor deze Open Middag.

OA 26 juni 2019

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Spreek docenten en studenten

Als je op zoek bent naar een business opleiding, wil je je eerst zo goed mogelijk oriënteren. De beste manier is om bij ons langs te komen op de campus tijdens een Open Dag. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten. 

Vragen over de Open Middag?

App (Whatsapp)mail of bel ons: +31 343 512 780.

Programma Open Middag 18 augustus 2020:

Ontvangst     14:00 uur
Uiteenzetting onderwijs     14:15 uur
Rondleiding en drankje bij terugkomst      14:45 uur
Uiteenzetting toekomstmogelijkheden     16:15 uur
Einde programma     16:45 uur

.

Deze Open Middag wordt georganiseerd binnen de richtlijnen van het RIVM. We gaan ervan uit dat je thuis blijft bij klachten en we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Je mag maximaal 3 gasten meenemen naar de Open Middag. 

Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op je komst!

          

Meld je aan voor de Open Middag 18 augustus 2020