Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op woensdag 10 mei vond in de Spijkerzaal van IVA Driebergen de 37e uitreiking plaats van de G. Riemerprijs. Charlotte van Duren ontving de prijs uit handen van de voorzitter van Stichting IVA-Jubileumfonds  Olaf de Bruijn en Harm Lagaaij, voormalig autodesigner bij Ford, BMW en Porsche. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding.  

Rondom de prijsuitreiking, ten overstaan van studenten, docenten, genodigden uit het bedrijfsleven, bestuursleden van RAI, BOVAG, Stichtingsbestuur en pers, was evenals voorgaande jaren een compleet programma georganiseerd.  

Riemerprijs 2017

Indrukwekkende sprekers

Aansluitend op het thema ‘Met het oog op de toekomst’ sprak Harm Lagaaij over zijn ontwerpen en Victor van Tol van SnappCar over ondernemen, start ups, lef en zijn blik op de toekomst van mobiliteit. Het geheel werd muzikaal omlijst door een optreden van Maan, winnares van de Voice of Holland 2016. 

Met dank aan Porsche Centrum Gelderland stonden diverse ontwerpen van Harm Lagaaij op het grasveld bij de afsluitende netwerkborrel.

Wij feliciteren Charlotte van Duren met het winnen van de G. Riemerprijs!