Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Studenten winnen over de volle breedte bij IVA Driebergen

De Keuzegids mbo* waardeert IVA Driebergen met 95 van de 100 punten.  De brede business school is daarmee de beste mbo-vakschool in Nederland. Docenten, lessen, begeleiding, stages, organisatie, alles is meegewogen in de landelijke enquête onder studenten, die de basis van de beoordeling vormt en is uitgevoerd door de onafhankelijke JOB Monitor. Alle richtingen in Driebergen voeren nu het predicaat “topopleiding”, zowel op mbo- als hbo-niveau. 

Mtr3jEQWcCg

De IVA volgens de Keuzegids mbo

“De winnaar van de laatste twee jaar (TIO, voor horeca en toerisme) wordt van de troon gestoten door IVA, een school die verkopers en managers opleidt voor auto- en botendealers."

IVA Driebergen bovenaan in de Keuzegids hbo 2017

De Keuzegids Hbo is dé gids die alle hbo-opleidingen met elkaar vergelijkt. Van alle beoordeelde opleidingen hebben de specifieke managementopleidingen van de IVA, Automotive en Nautisch Business Management, de hoogste score in de categorie bedrijfskunde en management. Daarmee mag de IVA ook dit jaar het zegel "Topopleiding 2017" voeren.  

De IVA volgens de Keuzegids hbo

"Op de IVA worden managers opgeleid voor zowel de autobranche als de handel in zeiljachten.”

“Het slaagpercentage is zeer hoog en experts geven de opleiding een dikke pluim."

Wie voor de IVA kiest, kiest voor kwaliteitsonderwijs. Al jarenlang staat IVA Driebergen garant voor TOP onderwijs.

IVA Driebergen mag komend jaar de volgende zegels voeren:

  Keuzegids hbo 2017  beste_opleiding1  beste_opleiding2 

*Bron keuzegidsen mbo en hbo 2017, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.). De Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs,  opgericht vanuit het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS), voert het mbo-onderzoek uit samen met ResearchNet.