Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Het is bijna zover! Je bent alweer halverwege je (voor)laatste schooljaar en het moment om jouw studiekeuze te maken komt steeds dichterbij. Het is vooral een spannende periode. Hoe kan jij je het beste voorbereiden op het maken van jouw studiekeuze en daarbij zoveel mogelijk te weten komen over je nieuwe studie? Lees hieronder vijf onmisbare tips én hoe wij jou hierin kunnen helpen.

5 tips 

1. Online oriënteren/offline oriënteren

Hét startpunt om op zoek te gaan naar een studie die bij jou past. Op onze website staat alle informatie overzichtelijk onder elkaar. Ben jij op zoek naar een kleinschalige opleiding? Wil jij later succesvol worden in business? Vind je het fijn om te leren a.d.h.v. een thema? Vragen waar je goed over na moet denken.
Je ouders kunnen jou helpen tijdens de zoektocht naar een geschikte studie. Houd ze op de hoogte en betrek ze tijdens jouw oriëntatie. Hiervoor is het handig om de brochure aan te vragen zodat jullie deze rustig kunnen doorlezen.

2. Bekijk gave beelden op Instagram, Facebook en YouTube

Benieuwd naar onze groene campus, de vlog van een lesweek, onze studenten of gave activiteiten die worden georganiseerd? Volg dan onze social media kanalen om een goed beeld te krijgen van onze business opleidingen. Zie jij jezelf al in Driebergen rondlopen?

3. Bezoek de Online Open Avond

Meld je via de website aan voor een van de Online Open Avonden. Voorafgaand aan de Online Open Avond ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar, oftewel de online live-uitzending.
Tijdens dit webinar krijg je een presentatie over onze Business School, de mbo- en hbo-opleidingen en natuurlijk de activiteiten naast je studie. Uiteraard kun jij na afloop van de presentatie alle vragen stellen die je hebt. Ook zullen een docent en student aanwezig zijn om alles te vertellen over onze school, studie én hoe het is om IVA-student te zijn.

4. Videobel met één van onze voorlichters of studenten

Enthousiast geworden maar heb je nog een aantal persoonlijke vragen? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om al deze vragen te beantwoorden door middel van een videoafspraak.

5. Inschrijven! Gefeliciteerd met je keuze.

Heb jij je keuze gemaakt en wil je jouw plekje op onze Business School reserveren? Graag verwelkomen we jou als IVA-student bij ons op de campus in Driebergen. Vraag vandaag nog jouw inschrijfformulier aan en stuur deze per post retour. Gefeliciteerd! Na een schriftelijke bevestiging ben jij klaar voor de nieuwe stap in je leven.