Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op dinsdag 10 april organiseerden we de laatste IVA2Go workshopdag van dit collegejaar. Op deze dag volgden 25 de leerlingen vier inspirerende workshops:

  • Tijdens een verkooptraining konden ze zelf meemaken hoe leuk verkopen is en wat je kunt leren om er goed in te worden!
  • Hoe start je een bedrijf? Daar gingen ze samen over nadenken. Met zijn allen brainstormen onder leiding van een docent Bedrijfsmanagement.
  • Commerciële Techniek. Onderwerpen genoeg op de IVA! Wat we precies deden, verklappen we hier niet. Maar zeker is dat de leerlingen na de workshop echt iets hadden om thuis te vertellen. 
  • Marketing. Natuurlijk is de wereld groter dan alleen auto's en boten... In deze workshop werkten ze aan de vraag: 'Hoe zet je een product goed in de markt?'

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden voor workshopdagen. Volgend collegejaar organiseren we weer nieuwe workshopdagen. Houd deze website in de gaten voor de data waarop deze plaatsvinden. Heb je vragen? Bel ons op 0343-512780.