Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op woensdag 15 mei 2019 reikten we voor de 39e keer de Geerlig Riemerprijs uit. 

De prijs, vernoemd naar de heer Geerlig Riemer, de oprichter van IVA Driebergen, wordt uitgereikt aan de student(e) die zich tijdens de studie opvallend enthousiast heeft ingezet voor de IVA-community. Deze student(e) wordt gekozen door medestudenten en studenten. De prijs, bestaande uit een oorkonde en een geldbedrag voor studie, stage of reizen, wordt mogelijk gemaakt door de Stichting IVA-Jubileumfonds. 

Anne-Roos Woolderink ontving de prijs uit handen van de voorzitter van Stichting IVA-Jubileumfonds Olaf de Bruijn en Eric Louwman, President van de Louwman Group. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding. 

Aansluitend op het thema ‘Leiderschap bij transformatie’ deelden Eric Louwman en Hans Ober IVA’10, CEO & Co-founder TicketSwap, hun inspirerende ondernemersverhalen. De StringCats (elektrische violen) en Patricia van Haastrecht (finalist TVOH ’18-’19) zorgden voor de nodige muzikale invullingen. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel.

We feliciteren Anne-Roos Woolderink met het winnen van de G. Riemerprijs! 

Anne-Roos Geerlig Riemerprijs

Lees meer over de Geerlig Riemerprijs