Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op woensdag 16 mei 2018 reikten we voor de 38e keer de Geerlig Riemerprijs uit. 

De prijs, vernoemd naar de heer Geerlig Riemer, de oprichter van IVA Driebergen, wordt uitgereikt aan de student(e) die zich tijdens de studie opvallend enthousiast heeft ingezet voor de IVA-community. Deze student(e) wordt gekozen door medestudenten en studenten. De prijs, bestaande uit een oorkonde en een geldbedrag voor studie, stage of reizen, wordt mogelijk gemaakt door de Stichting IVA-Jubileumfonds. 

Wouter Vrencken ontving de prijs uit handen van de voorzitter van Stichting IVA-Jubileumfonds Olaf de Bruijn en Hein van Laarhoven, eigenaar van CITO MOTORS. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding. 

Aansluitend op het thema 'Op eigen wijze' deelden Hein van Laarhoven en Cor jansen IVA'07, eigenaar KOOC en CoCuisine, hun inspirerende ondernemersverhalen. De Speld live zorgde voor de nodige humor en de middag werd afgesloten met een netwerkborrel. 

We feliciteren Wouter Vrencken met het winnen van de G. Riemerprijs! 

Wouter Vrencken

Lees meer over de Geerlig Riemerprijs