Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Driebergen Women Only

StD 2

Meet, greet, learn, connect en enjoy tijdens het Women Only event op woensdagavond 12 april. Een unieke avond, want nog niet eerder hebben we een evenement georganiseerd speciaal voor alle vrouwen die door de IVA met elkaar verbonden zijn. Een avond die in het teken staat van netwerken, inspiratie en gezelligheid. Oud-IVA-studentes ontmoeten elkaar weer en huidige IVA-studentes krijgen de kans om hun netwerk uit te breiden. Door de verschillende leeftijden en ervaringen een divers gezelschap, maar met twee zaken gemeenschappelijk: de IVA en het ‘vrouw’ zijn!

Ben jij oud-IVA-studente, maar heb je de uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar wijma@iva-driebergen.nl