Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Al 88 jaar vormen de IVA-studenten een vaste waarde in onze Driebergse gemeenschap. Zonder eromheen te draaien, die vaste waarde kent verschillende kanten. Middenstand, horeca, sport en kamerverhuurders varen wel bij een stabiele groep jonge mensen. Daarentegen geeft ‘studentikoos’ gedrag ons wel eens wat uitdagingen. Studenten gaven afgelopen seizoen aan graag  ‘hun’ school eens te willen laten zien aan de buurt. En van omwonenden horen we vaker “wat zou er toch achter die lokaalramen zitten...?”

Voor ons aanleiding om u uit te nodigen op de IVA. Dan kunnen we nader kennismaken en u onze Business School tonen. Bovenal is het dé gelegenheid om in gesprek te komen met studenten. We noemen de avond dan ook: Driebergen@IVA !

U bent van harte welkom op dinsdag 10 oktober aanstaande. We ontvangen u graag om 19.00 uur aan de Buntlaan in Driebergen. Het programma bestaat uit een introductie over de IVA anno nu, een rondleiding door en een ontmoeting met studenten. We sluiten de avond rond 21.00 uur af met een hapje en drankje.

Meer informatie en aanmelden

Driebergen@IVA