Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

3 oud-IVA-studenten beginnen leasemaatschappij

In 2016 sloegen oud-IVA-studenten Delphine Duran (IVA’06), Emmanuel Van Poucke (IVA’03) en Kristof de Backer (IVA’06), de handen ineen om een nieuwe leasemaatschappij op te richten in België: Mobilease. Delphine en Kristof zaten tegelijkertijd op de IVA, Emmanuel kenden zijn via de BLIVA. De Belgische studievereniging van de IVA. Toen Delphine en Emmanuel het plan opvatten om een eigen leasemaatschappij op te richten, waren zij op zoek naar een persoon uit hun kennissenkring die al bekend was met deze sector. Zij kwamen uit bij Kristof. Het IVA-netwerk bleek van grote waarde. 

Mobilease is gevestigd in Waregem. Het wil een expert worden op het gebied van operationele leasing, wagenparkbeheer en mobility management. Ze beschrijven hun core business als volgt: Het financieren van wagenparken aan kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren. Ondanks dat Mobilease een jonge onderneming is, kan zij bouwen op 40 jaar ervaring in de automotive, omdat de familie Duran eigenaar van twee dealerbedrijven in Waregem en Roeselare is. 

Mobilease wil nog beter inspelen op wat bedrijven nodig hebben in de snel evoluerende mobiliteitsmarkt. Denk hierbij aan leasing in combinatie met een bedrijfsfiets of leasing van een elektrische auto. 

We wensen Delphine, Emmanuel en Kristof veel succes de komende jaren!

Mobilease