Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

In april 2018 namen 10 IVA-studenten in Denemarken deel aan NUCARS, een jaarlijks terugkerend competitief evenement met studenten uit zes landen (USA, China, Frankrijk, Denemarken, Duitsland en Nederland). De organisatie van NUCARS kent elk jaar de Toine Bloem Award toe aan een student die ‘social skills’ laat zien, alle groepsleden betrekt bij het proces, ervoor zorgt dat ieder groepslid zijn/haar bijdrage levert en natuurlijk leiderschap vertoont. Eerstejaars IVA-student Jef van Hoolst voldeed volledig aan al deze criteria die hij combineert met aanstekelijke humor.

Wat de naam van de Award betreft: Toine Bloem is een voormalig IVA-docent die veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van NUCARS.

Toine Bloem Award 2018