Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA-student Luuk Derks was één van de winnaars van de Nautisch Business Management Awards. De prijs was een dag varen op snelheid. Luuk schreef hier, namens de winnaars, onderstaand verslag over: 

Na ruim een half jaar hard gewerkt te hebben aan het leukste en grootste project op de IVA, mochten de winnaars van de NBM-Awards dinsdag 12 juni gaan genieten van de prijs die het harde werken heeft opgeleverd. In samenwerking met Yamaha Europe, Eiland Van Maurik 19 en vaarschool Aquaplanning organiseerde de IVA een dag varen op snelheid.
Op een prachtige locatie bij het Eiland Van Maurik mochten we aan boord stappen van een 250pk rib van Yamaha om te ervaren hoe het is om met ruim 80 km per uur over het water te scheren en 90 graden bochten te maken.
Na een goed verzorgde lunch waren we klaar voor het volgende avontuur. Na een korte maar krachtige spoedcursus vallen en opstaan zijn we met jetski’s, de Yamaha SuperJet, over het water gaan racen. Binnen een uur lukte het iedereen te starten vanuit het water, te gaan staan en elkaar op volle snelheid in te halen.
Eenmaal op het droge gierde de adrenaline nog door ons bloed en kwamen de blauwe plekken van onze valpartijen tevoorschijn.
Kortom, het was een topdag. We bedanken Yamaha, Aquaplanning, EVM19 en de IVA voor alle tijd, geld en moeite die ze er voor ons hebben ingestoken!

JhvDKu-mews