Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen

Na zich ruim 30 jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor de IVA, neemt Erick Vermei afscheid als algemeen directeur van IVA Driebergen.

Woensdag 27 juni was er een receptie op de IVA voor alle externe contacten uit het uitgebreide netwerk dat Erick Vermei de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd. Hier richtten Erben Wennemars, Olaf de Bruijn, vanuit de branche, en Keith Pretty, namens Northwoord University-USA, het woord tot hem. Het waren lovende woorden.

hvnxlIV2ETI

Erick Vermei begon zijn carrière op de IVA als docent sport en bedrijfsrekenen in 1987. Hij werd in 1995 adjunct directeur om vervolgens in 2001 het bestaande A- en Masterclass-programma om te bouwen naar een rijkserkende hbo-opleiding. In 2006 werd hij directeur onderwijs en in 2009 algemeen directeur. Onder zijn leiding werd, samen met Ferry Barendregt, in 2011 de nautische hbo-opleiding geïntroduceerd. Ook startte in dat jaar de samenwerking met Bradford University. In 2013 werd ook het mbo-niveau van IVA Driebergen rijkserkend, werd gebouw Sterrebosch van internaat omgebouwd tot multifunctioneel gebouw voor studenten en medewerkers en startte de nautische mbo-opleiding. In 2015 werd het Honours Programme geïntroduceerd voor hbo-studenten.

 

In zijn tijd als directeur werd de IVA onafgebroken bestempeld als TOP-opleiding in de Keuzegidsen. Direct na de introductie van het rijkserkend Mbo stond de IVA op de hoogste trede met de titel “beste Mbo vakopleiding” in de Keuzegids Mbo. Meerdere keren werd de IVA uitgeroepen tot beste (kleine) Hbo in de Keuzegids Hbo, zo ook in 2018.

Erick Vermei zal zich tot zijn uitdiensttreding blijven inspannen voor een zo goed mogelijke overdracht van taken en gaat zich vanaf 1 augustus richten op gezin & familie en zich heroriënteren op werk en hobby’s. De gehele IVA-organisatie is Erick Vermei zeer dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor dit bijzondere instituut.

XTxtCn-CJUA

Joop Iriks (IVA’84)

Joop Iriks (IVA’84) neemt op 10 augustus het stokje over van Erick Vermei. Hij is verantwoordelijk geweest voor het trainings- en opleidingscentrum van Peugeot in Nederland. Aansluitend was hij directeur eigenaar van twee Peugeot dealerbedrijven. Daarnaast heeft hij een handelsmaatschappij exclusief voor Peugeot 504 - coupe/cabriolet -. Na zijn sabbatical doceerde Joop de vakken Consumentenverkoop en Bedrijfsmanagement op de IVA. 

Contact
Caspar Lecluse
Coördinator Marketing & Voorlichting
IVA Driebergen Business School
E: voorlichting@iva-driebergen.nlT: 0343 512780

Dank aan: