Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Genomineerden Riemerprijs 2018 bezoeken Aston Martin fabriek

Raquel Having Wouter Aston Martin

Het zal je maar gebeuren, je krijgt een Aston Martin fabrieksbezoek aangeboden door Hein van Laarhoven van CITO Motors. Het overkwam Raquel Efdé, Having Barla en Wouter Vrencken, de drie genomineerden voor de Geerlig Riemerprijs die op 16 mei jl. werd uitgereikt.

CITO Motors is dealer van onder andere Aston Martin, Jaguar en Land Rover en de enige officiële dealer en importeur van Rolls-Royce in Nederland. De heer van Laarhoven was spreker op de uitreiking van de Geerlig Riemerprijs, welke uiteindelijk werd uitgereikt aan Wouter Vrencken.

Vorige week, net voor de aanvang van het nieuwe collegejaar, was het zover en stapten Raquel, Having en Wouter in het vliegtuig richting de Aston Martin fabriek in Engeland. Daar kregen ze een uitgebreide fabriekstour langs alle facetten van het productieproces.

Bekijk de foto's op onze Facebook of Instagram pagina!