Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Terugblik IVA Driebergen aanwezig op HISWA te water

Nautisch business iva driebergen

IVA Driebergen was 5 t/m 9 september aanwezig op de HISWA, het grootste watersportevenement van Noord-Europa. Dit keer voor het eerst op de nieuwe locatie in de Batavia haven in Lelystad. Op deze beurs liepen ook zo’n 25 nautische IVA-studenten stage bij jachtbouwers waaronder Elan Yachts, Interboat, Lengers Yachts en Lekker Boats.

nautisch hbo nautisch mbo

Gelegen tussen de merken Princess Yachts Benelux, Mulder Shipyard en Wajer Yachts, werd de IVA stand goed bezocht door jonge watersporters. Jongeren met interesse in watersport en jachtbouw lieten zich informeren over onze nautisch business opleiding gericht op deze branche.

Ook interesse in onze nautische business opleiding? Meld je dan hier aan voor onze Open Avond op donderdag 11 oktober.

In onderstaande video hebben onze nautische studentes Jikke en Nena een verslag gemaakt van de nautische studenten die bij hun stagebedrijven assisteerden op de HISWA.

X3HP9T12bMc