Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Wederom sleept IVA Driebergen de eerste plaats binnen in de Keuzegids Hbo. Daarmee is de IVA de “beste kleine hogeschool” van Nederland voor 2019 en heeft de IVA het hoogste puntentotaal van alle genoemde instellingen.

Keuzegids, hoe zat het ook al weer? Ieder jaar beoordelen alle studenten in het Hoger Onderwijs in Nederland hun opleiding. Dit onafhankelijke onderzoek van GFK heet de Nationale Studenten Enquête (NSE). De Keuzegids Hbo baseert zijn ranking onder andere op deze uitslagen.

Teksten uit de Keuzegids Hbo 2019:

  • “De particuliere opleidingen worden overladen met complimenten: het kan bijna niet beter, volgens de studenten. Bij IVA zijn de experts al net zo enthousiast.”
  • “Als je liever wat meer management doet en wat minder techniek, kan je bij het particuliere IVA terecht. Hier kan je kiezen voor Automotive of Nautisch Business Management. Je krijgt hier veel vakken over marketing, economie, verkoop en bedrijfsmanagement.”
  • “Bij IVA betaal je een stuk meer, maar volgens de studenten is deze opleiding een echte aanrader.”
  • “De particuliere opleiding in Driebergen doet het uitzonderlijk goed, zeker vergeleken met de reguliere opleidingen.”

tMYzit55QDI

Ook dit jaar was de animo voor de richtingen Automotive Business Management en Nautisch Business Management groot! Eind augustus startten ruim 400 studenten aan de kleine mbo- en hbo-businessopleiding.  Al bijna 90 jaar blijkt het persoonlijke, kleinschalige onderwijs garant te staan voor een sterke opleiding. De grote focus op het bedrijfsleven zorgt dat studenten een uitstekende plaats verwerven binnen het uitgebreide IVA-netwerk.

Vandaag gaat de vlag dus uit in Driebergen. Samen met studenten en medewerkers vieren we dit prachtige resultaat. Het is een erkenning voor het kwaliteitsonderwijs waar de gehele IVA-organisatie zich voor inspant.

*Bron Keuzegids Hbo 2019 (www.keuzegids.nl), uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.).