Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Studenten van de opleiding Nautisch Business Management bezochten op 26 september de Monaco Yacht Show. De studiereis, die werd georganiseerd door IVA Driebergen, werd mede mogelijk gemaakt door de HISWA Holland Yachting Group. Steeds meer oud-IVA-studenten werken in de wereld van superjachten. Door deze studiereis kunnen studenten kennismaken met dit deel van de jachtbouw-branche.

 De groep werden ontvangen door Jeroen Sirag en Marieke Mantje van de HISWA Holland Yachting Group. Zij gaven de studenten een korte uitleg over de rol van Nederland in de superjachtbouw. Daarna was de groep te gast op de stand van Feadship voor een designcollege. Na deze stand-bezoeken was er uitgebreid de kans om de beurs te verkennen en in contact te komen met bedrijven in deze wereld.

 

IVA-studente Nena Hooghiemstra over de studiereis: “De Monaco Yacht Show was een indrukwekkende belevenis. De mooiste jachten hebben we daar kunnen bezichtigen! Ik heb mijn ogen uitgekeken. Het is iets wat je een keer moet meemaken. Als ik volgend jaar weer de kans krijg om mee te gaan, zou ik  zonder twijfel deelnemen!”

IVA-student Robin Krabben over de studiereis: “Het bezoek aan de Monaco Yacht Show was een geweldige ervaring! Dit is een ‘must see’ voor elke jachtenliefhebber. Naast de prachtige superjachten, is het door het grote aantal Nederlandse bedrijven dat vertegenwoordigd wordt, dé ideale beurs om te netwerken! De HISWA Holland Yachting Group mag trots zijn op de Nederlandse exposure!”

 De IVA bedankt de HISWA Holland Yachting Group voor hun medewerking en zeer hartelijke ontvangst op het 

o2SNwA709X4