Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Studenten bezoeken VDL-groep

Afgelopen donderdag zijn derdejaars hbo-studenten op bedrijfsbezoek geweest bij VDL-groep. Ze kregen daar een kijkje in de keuken bij VDL Bus en Coach. De dag begon met een zeer interessante presentatie van commercieel directeur Marcel Jacobs, gevolgd door een rondleiding van oud-IVA-studenten Ferdinand Brauwers en Tim den Breejen langs de productiefaciliteiten. De dag werd afgesloten met een presentatie over afstudeeropdrachten die de VDL-groep beschikbaar heeft.

VDL presentatie

IVA student Steven Schrijen: “Ik vond het een zeer interessant bezoek én ik vond het mooi om de aansluiting met de IVA te zien! We zijn heel hartelijk ontvangen. VDL Bus en Coach heeft zich gepresenteerd als een zeer innovatief bedrijf. Ik had van te voren niet verwacht dat hier zoveel carrièremogelijkheden zijn. Hier liggen veel mogelijkheden voor IVA-studenten!”

Studenten van de Bedrijfsbezoekencommissie organiseerden het bezoek. In januari wordt een bezoek gebracht aan Scania. Ook staat er nog een bezoek aan TATA steel op de planning.

VDL - bus

Ziet u een dergelijk bezoek ook zitten? Neem dan contact op met bedrijfsbezoeken.iva@gmail.com