Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Woensdag 14 november bezochten 60 IVA-studenten van de mbo- & hbo-opleiding Nautisch Business Management de METS. Het beursbezoek is onderdeel van een groot aantal bedrijfs- en beursbezoeken die worden afgelegd tijdens de opleiding. Op deze manier krijgen studenten een beeld van de jachtbouw- en watersportbranche en de gelegenheid om te netwerken.

De METSTRADE Show is de grootste vakbeurs voor toeleveranciers van de internationale jachtbouw- en watersportsector. Vele honderden exposanten van over de hele wereld kwamen naar de RAI in Amsterdam. De exposanten toonden een indrukwekkende diversiteit aan producten die voor de bouw en refit van schepen en jachten worden toegepast. Of het nu gaat om teak, RVS, motoren, verlichting, zeilen, navigatieapparatuur, besturing, multimedia, kleding, verf, stabilisatoren, schroeven, elektrificatie of bekleding, je vindt het op de METSTRADE.

IVA-studenten op METSTRADE

IVA-studenten over het beursbezoek:
Duarte van Loon: 'Prachtige beurs om de technische ontwikkelingen in de jachtbouw en watersport te bekijken. Echte business to business beurs waar wij als commercieel/technische studenten onze technische kant kunnen bijspijkeren.'

Ruben Prent: 'Je kijkt je ogen uit, heel indrukwekkend. Als je geen professional bent, zie je door de bomen het bos niet meer. Er is ontzettend veel te zien'

De IVA-studenten werden ontvangen door Eline Heemstra, Exhibition Executive van de METSTRADE-organisatie. Na een kort verblijf in de Young Professionals Club begon het beursbezoek.

Lees meer over de opleiding Nautisch Business Management