Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseren we een Open Dag.

Wil jij kennismaken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management? Meld je dan meteen aan voor deze Open Dag.

IVA-2017-64

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Spreek docenten en studenten

Als je op zoek bent naar een business opleiding, wil je je eerst zo goed mogelijk oriënteren. De beste manier is gewoon langskomen op een Open Dag of Open Avond. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten. 

Programma Open Dag 26 januari 2019

Op de Open Dag van 26 januari heb je twee keuzes, je komt in de ochtend of in de middag. Het ochtendprogramma is indentiek aan het middagprogramma. Je kunt dus een tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt.

  Ochtend Middag
Ontvangst       9.00 uur       13:15 uur
Uiteenzetting onderwijs       9.30 uur       13:45 uur
Rondleiding en drankje bij terugkomst        10.00 uur       14:15 uur
Uiteenzetting toekomstmogelijkheden       11.30 uur       15:45 uur
Einde programma      12.00 uur       16:15 uur

Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op je komst!

          

Meld je aan voor de Open Dag op 26 januari 2019