Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

salon2019aston

IVA Driebergen op Dreamcars met een Aston Martin V12 Vanquish Zagato Volante

Van 19 tot en met 27 januari is IVA Driebergen traditie getrouw in Brussel voor het AutoSalon. Dit keer is de IVA present op Dreamcars, dé plek voor de echte autoliefhebber! Op de stand is een Aston Martin V12 Vanquish Zagato Volante te bewonderen.

Aston Martin V12 Vanquish Zagato Volante

In samenwerking met Bavaria Motors toont IVA Driebergen dit jaar op het Autosalon deze spectaculaire Aston Martin voorzien van een V12 motor met 603 trappelende paarden onder de motorkap. Er zijn van deze Aston Martin maar 99 exemplaren gebouwd. 

Studenten op het Autosalon bij Porsche en Mercedes

r5E7vRKBACE

Zt3T0EC-p_A

Ben jij erbij?

Laat via Facebook weten dat je erbij bent!