Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Driebergen international amsterdam motor show

Van woensdag 3 tot en met zondag 7 april vindt in de Amsterdamse RAI voor de tweede keer de International Amsterdam Motor Show (IAMS) plaats. De IAMS is een spectaculaire autoshow met een unieke mix aan zeldzame supercars, kostbare klassiekers en de nieuwste topmodellen. Naast de meest bijzondere supercars kan je ook aanverwante lifestyle producten en accessoires vinden op de beurs. Daarnaast is er aandacht voor motorperformance van de bovenste plank.

De IVA-stand mag op deze beurs niet ontbreken en is te vinden in hal 1, stand 13A. De stand bemannen we samen met enthousiaste student-voorlichters om potentiële studenten en ouders te informeren over onze opleiding automotive business management op mbo- en hbo niveau.

Tot op de IAMS in Amsterdam!