Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Rob Kamphues presenteert LIVA circuitdag kick-off

Rob Kamphues IVA Driebergen 

Op 11 maart openen de poorten van Circuit Zolder voor IVA-studenten en oud-studenten. De jaarlijkse traditie wordt voortgezet in België, nu Zandvoort volop in voorbereiding is op de Formule 1.

De circuitdag kick-off werd gepresenteerd door Rob Kamphues, onder meer bekend van het Formule 1 Café van Ziggo Sport. Kamphues presenteerde samen met IVA-studenten Rick Wijffels en Jorrit Slegt de plannen voor de circuitdag 2020.

Zelf op het circuit rijden!

Zelf in de huid kruipen van Max Verstappen en snelle rondes maken op het circuit? Op 11 maart aanstaande kan dat. Na een professionele instructie op het circuit door GP Elite kun je een middag vrij rijden. Nog geen auto op het oog? Benader je automotive-relaties of speur internet af, want er zijn genoeg geschikte auto’s!

En met je straatauto?

Voor het eerst is het mogelijk om deel te nemen aan ‘heats’. Je kunt dan achter een pace car rondes maken over het circuit. Voor je auto minder belastend dan een hele dag rijden en je doet wel een hele gave ervaring op!

Meerijden kan ook!

Op 11 maart zal er een gevarieerd demoprogramma klaar staan in de pitstraat. Je kunt instappen voor een paar vliegende rondes met een ervaren coureur. Ben je in het bezit van een racelicentie en heb je een geschikte auto? Meld je dan aan als demorijder via secretaris@liva.nl. Daarnaast kun je als bezoeker plaatsnemen in een simulator of een kijkje nemen in het supercar paddock. Bij ieder circuitdagticket is de lunch inbegrepen.

Voor studenten en oud-studenten

Vanwege het 90 jarig bestaan van de IVA, wordt de circuitdag opgetuigd als één groot (L)IVA-festijn. IVA-student of oud-IVA-student? Je bent welkom om te genieten van een dag op het circuit!

 

Reserveer je deelnameticket op de speciale LIVA-eventpagina van Ticketkantoor.