Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Het is een bijzonder jaar om student te zijn. Gelukkig kunnen wij onze studenten de helft van de tijd fysiek ontvangen op onze campus in Driebergen. Fysiek onderwijs op 1,5 meter afstand, persoonlijke coaching van de docenten én interactie met klasgenoten.

De andere helft van de tijd volgen de studenten de lessen online, op deze manier missen ze geen lesstof. Kunnen de studenten door de huidige omstandigheden niet bij de fysieke lessen aanwezig zijn, ook dan hoeven zij de lessen niet te missen.
Via een speciaal ingerichte livestream volgen zij direct de les maar dan vanuit huis.

Complimenten naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Lees hier de reactie van één van de studenten betreffende de online lessen:

"Mijn complimenten gaan uit naar het online volgen van de lessen. Sinds er camera's zijn geplaatst in alle lokalen, is de kwaliteit van het volgen van de online-lessen enorm vooruit gegaan. Zeker bij economie in de Spijkerzaal was alles perfect voor elkaar. Het geluid was goed, het beeld was goed, en ik kon zelfs meekijken met de PowerPoint die gedeeld werd. In mijn ogen is dit echt een hele verbetering, ook voor tijden na Corona blijft dit perfect als je verhinderd bent om er fysiek bij te zijn. Sowieso vind ik het top dat er nog zo veel fysiek lesgegeven wordt, dit is namelijk bij lang niet alle hbo-studies zo".

Ben jij benieuwd naar onze business school én het onderwijs dat wij geven in Driebergen? Meld je direct aan voor de Online Open Avond op woensdag 25 november.

Aanmelden Online Open Avond 25 november 2020

Fardo met studenten lokaal PF