Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Naast oprichter de heer J. Ames en huidig directeur Leen de Koning, zijn er meerdere oud-IVA studenten actief binnen Ames autobedrijf. Daarnaast zijn er verschillende collega’s die naast hun huidige werkzaamheden binnen Ames nog een opleiding volgen bij IVA Business School.

Ames is trots op deze relatie met IVA Business School en investeert graag in bijdragen die er geleverd kunnen worden voor de huidige studenten én voor haar medewerkers.

Voor de heer J. Ames, de oprichter van Ames Autobedrijf, was de IVA een logische keuze. Hij was één van de eerste studenten die ging studeren aan het ‘Instituut voor den Autohandel’ zoals de IVA toen genoemd werd. De heer J. Ames heeft zelfs nog les gehad van de oprichter, de heer Riemer.

Huidig directeur Leen de Koning mag zich ook oud-IVA-student noemen. Door de betrokkenheid die hij nog steeds met de IVA heeft, zei hij dan ook direct ‘ja’ toen er een verzoek vanuit de IVA kwam voor twee nieuwe Golf 8 modellen. Elke 6 weken wordt er in de saleslokalen in Driebergen kennis gemaakt met een ander automerk. Op deze manier kunnen IVA-studenten hun sales skills leren kennen én verbeteren.

Ben je benieuwd naar onze business opleidingen en het brede vakkenpakket, kortom ons unieke onderwijs? Meld je dan aan voor de Online Open Avond op woensdag 25 november.

Aanmelden Online Open Avond 25 november 2020

Ames (1)