Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Business School gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

'Ik werk al ruim dertig jaar bij Scania, ik heb meer dan tien verschillende functies gehad. Bijvoorbeeld bij onze used trucks afdeling, waar ik in 1999 het internet introduceerde. Ook ben ik country manager in Zweden geweest. Drie jaar lang was ik verantwoordelijk voor de Iraanse markt. Heel leerzaam. Bijvoorbeeld dat in Iran het nieuwjaar op 21 maart begint. Dat kan nogal een verschil maken als in het nieuwe jaar een prijs verandert. Een fantastische tijd was het, je ziet een heel andere kant van zo’n land dan wat je in het nieuws voorgeschoteld krijgt.'

Benieuwd naar het hele verhaal van oud-IVA-student Janko van der Baan? Lees via onderstaande button verder.

Lees verder

Janko van der Baan