Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

Op donderdag 10 oktober ben je van harte welkom bij IVA Driebergen. Wil jij kennismaken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management? Meld je dan meteen aan voor deze Open Avond.

OA 26 juni 2019

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Spreek docenten en studenten

Als je op zoek bent naar een business opleiding, wil je je eerst zo goed mogelijk oriënteren. De beste manier is gewoon langskomen op een Open Dag of Open Avond. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten. 

Programma Open Avond 10 oktober 2019:

Ontvangst     18.30 uur
Uiteenzetting onderwijs     19.00 uur
Rondleiding en drankje bij terugkomst      19.30 uur
Uiteenzetting toekomstmogelijkheden     21.00 uur
Einde programma     21.30 uur


Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op je komst!

          

Meld je aan voor de Open Avond 10 oktober 2019