Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Driebergen organiseerde op 18 mei 2017 de laatste Open Avond van dit collegejaar. Wil jij nog voor de zomer kennis maken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management, maar heb je deze Open Avond gemist? Neem dan nu contact op met onze voorlichters voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. 

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Let op: het aantal plaatsen per opleiding voor collegejaar 2017 - 2018 is beperkt. Overweeg je een opleiding aan IVA Driebergen? Neem contact op met onze voorlichters via 0343-512780.