Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.

IVA Driebergen organiseert op woensdag 23 mei de laatste Open Avond van dit collegejaar. 

Wil jij kennismaken met onze opleidingen Automotive Business Management of Nautisch Business Management? Meld je dan meteen aan voor deze Open Avond.

Automotive Business Management en Nautisch Business Management

Zowel bij de automotive als nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt de passie voor auto's of watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a. marketing, verkoop, economie en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. 

Meld je aan voor de Open Avond op 23 mei 2018

Wil jij komend collegejaar starten aan de IVA? Wacht dan niet te lang met inschrijven! Voor onze opleidingen is het aantal plaatsen beperkt.

Wat is de stand van zaken nu:
Op dit moment is er een kleine wachtlijst voor de sprintopleiding mbo+ Automotive Business Management. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid nog inkrimpen als de eindexamenuitslagen bekend zijn. Als je nu inschrijft dan is er een goede kans dat je nog kunt starten in september, maar wacht niet te lang. Op de hbo-opleiding Nautisch Business Management zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Voor het Connectiejaar en de hbo-opleiding Automotive Business Management is de verwachting dat hiervoor een wachtlijst ontstaat tegen eind april of begin mei. Heb je interesse in de sprintopleiding mbo+ Automotive Business Management of de hbo-opleiding Nautisch Business Management en wil je komend jaar starten, neem dan contact op met één van de voorlichters.

Bel ons: +31 (0)343 512780