Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

80%

van de IVA studenten heeft al

een baan

bij de diploma uitreiking

Autoverkoper worden bij IVA Driebergen

De opleiding Automotive Business Management geeft een uitstekende aansluiting naar een baan in de autoverkoop. Door internet is de klant vaak al goed geïnformeerd. Wat is dan jouw rol nog als autoverkoper? Enkele onderdelen van de opleiding zijn: advies geven, luisteren en behoeften inventariseren, technische kennis kunnen vertalen naar verkoopargumenten, onderhandelen en een relatie met de klant leren opbouwen. 

Actuele autoverkoop-thema's 

Uiteraard spelen we in op actuele automotive-thema's als bijtelling, leasing en financiering. Onze docenten hebben jarenlang ervaring opgedaan in de autoverkoop en kunnen daarom de opleiding uitstekend aan de praktijk koppelen. Dat houdt de lessen interessant!

Breed opgeleid

Op de IVA-opleiding word je breed opgeleid. Het vakkenpakket bestaat uit marketing, management, autoverkoop en autotechniek. Dat zorgt er direct voor dat je breed inzetbaar bent in het bedrijfsleven. Je zult niet de eerste zijn die doorgroeit naar een functie als verkoopleider of zelf zijn eigen autobedrijf opzet! Oud-IVA-studenten komen overal terecht. Ook buiten de automotive wereld kennen bedrijven de kwaliteit van IVA-studenten!

De meest toonaangevende autoverkoper-opleiding

Lees meer over de opleiding Automotive Business Management van IVA Driebergen op mbo- en hbo-niveau.

Autoverkoop opleiding: Automotive Business Management