Om je beter van dienst te zijn maakt IVA Driebergen gebruik van cookies. Je gaat akkoord met deze cookies als je onze site blijft gebruiken.
alttext

ClassIVA op 30 juni 2018

Op 30 juni 2018 organiseert de IVA in samenwerking met de KNAC ClassIVA, een klassieker rit van IVA Driebergen naar Concours d'élégance op Paleis het Loo. Wat is ClassIVA? ClassIVA is klassieke auto's, oud-klasgenoten die samen deelnemen aan een mooi evenement en dat alles vanaf de locatie waar het allemaal begonnen is; de IVA. 

Aanmelden voor Classiva op 30 juni 2018

Deelname

Voor deelname aan ClassIVA gelden de volgende voorwaarden:

  • Je beschikt over een auto van voor 1978;
  • Je bent zelf oud-IVA-student;
  • De bijrijder is ook oud-IVA-student, bij voorkeur een oud-klasgenoot.

Het programma

8.30 uur Ontvangst bij IVA Driebergen, gebouw Sterrebosch
9:15 uur Opening en instructie in de Spijkerzaal gevolgd door de start
13.00 uur Lunch (externe locatie)
15.00 uur Aankomst Concours d'Elegance

De rit

De rit wordt georganiseerd door de KNAC Services B.V. Bij aanmelding gaan de deenemers akkoord met de deelnemersvoorwaarden.

7vIm8A2F1ks

Concours d'Élégance Paleis Het Loo

De 14e editie van het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Naast het Internationale Concours zijn er op het terrein ook een Royal Fair & Classic Car Sales, Rollende keukens & Entertainment en diverse malen per dag sprinten vooroorlogse automobielen over de Koningslaan. Bovendien is er een klassieker parkeerplaats op het concoursterrein waar de deelnemende equipes kunnen parkeren. Meer informatie over het Concours d'élégance Paleis het Loo vind je op de website.

Website Concours d'élegance Paleis Het Loo

Inschrijven en betalen

Het deelnametarief is 88 euro per persoon en daarmee 176 euro per equipe. Dat is 1 euro per persoon voor ieder jaar dat de IVA jong is. Bij de deelnamekosten zijn het rallyschild, ontvangst met koffie en gebak, koffiestop, uitgebreide lunch, ticket voor het Concours d'Élégance en de afsluitende borrel inbegrepen.

De aanmelding en betaling vindt plaats per equipe op de website van Eventgoose.

Aanmelden voor Classiva op 30 juni 2018